Het werkplanboek

VITAAL EN GEZOND WERKEN

Tijdens onze vitaliteitsreizen maken wij gebruik van een door ons speciaal ontwikkeld werkplanboek. Dit werkplanboek is speciaal ontwikkeld op basis van de type reizen die wij aanbieden. In dit werkplanboek gaan we samen en individueel aan de slag met diverse opdrachten die bijdragen aan jouw groei!

Na thuiskomst is dit werkplanboek ook een fijne reminder aan de inzichten die je tijdens 1 van onze reizen hebt opgedaan en een houvast om eens op terug te vallen.

De type reizen die wij aanbieden

Zelfregie

Het programma ‘Vergroot je Zelfregie’ wordt georganiseerd op een unieke locatie in Nederland of Spanje. Een heerlijke omgeving om even afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Een plek waar je vanuit rust gaat bezinnen op wat nu echt belangrijk voor je is. Om individueel en in groepsverband bijzondere momenten te mogen ervaren.

Meer informatie…

Vitaal met pensioen

Het programma ‘Vitaal met Pensioen’ wordt georganiseerd op een unieke locatie in Nederland of Spanje op een plek waar je vanuit rust gaat bezinnen op je plannen voor jouw toekomst. Een heerlijke omgeving om even afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Om individueel en in groepsverband bijzondere momenten te mogen ervaren.

Meer informatie…

Jongerenreis

Het programma van Vergroot je Zelfregie op een unieke locatie in Nederland of Spanje waar je vanuit rust gaat bezinnen op je plannen voor jouw toekomst. Een heerlijke omgeving om even afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Om individueel en in groepsverband bijzondere momenten te mogen ervaren.

Meer informatie…