Werkwijze

Vitaliteits Reizen

=

Werkplanboek

In het werkplanboek van vitaliteitsreizen speciaal ontwikkeld in samenwerking met ervaren coaches ga je tijdens je reis aan de slag met je persoonlijke doelen
=

Praktische tips

Tijdens de reis krijg je praktische tips waar je ook NA je deelname mee aan de slag kan. Dit zorgt voor een blijvend resultaat. 
=

Afgestemd op jouw behoefte

We kijken altijd naar de behoefte die jij als deelnemer van een vitaliteitsreis hebt. We gaan aan de slag met punten waar JIJ tegen aan loopt en helpen je hier mee.

Leer hoe je de zelfregie over je leven terugpakt

De reizen van vitaliteitsreizen helpen jou verder. Doordat je letterlijk even uit je dagelijkse leven stapt kom je tot nieuwe inzichten. Doordat je letterlijk en figuurlijk meer ruimte hebt om na te denken over jouw uitdagingen levert een reis met vitaliteitsreizen vaak inzichten op voor de rest van je leven.

Moeite om de zelfregie over je eigen leven te pakken?

Je bent niet alleen!

Sinds 1992 ben ik actief als coach met mijn bedrijf incompany. In die tijd heb ik heel wat mensen geholpen met diverse trainingen die ik heb verzorgd vanuit InCompany. Vanuit hier is het idee ontstaan voor VitaliteitsReizen.

Vanuit vitaliteitsreizen wil ik graag deelnemers helpen met de problematiek die zij in hun dagelijks leven ervaren. Om dit optimaal te doen heb ik in samenwerking met de andere coaches van vitaliteitsreizen de drie reizen: Zelfregie, Pensioen & Jongerenreis ontwikkeld. Doordat de reizen verdeeld zijn in deze drie groepen zit je altijd met gelijkgestemde. Dit omdat je enorm veel kan leren, niet alleen van onze coaches maar juist van elkaar! 

Hoe wij kunnen helpen

Samen met onze ervaren coaches kijken we naar de problematiek en/of de uitdagingen die jij momenteel ervaart. Op basis hiervan zullen we tijdens de reis actie ondernemen en jou handvatten geven die je verder helpen, ook na de reis.

Zelfregie reis

Tijdens een afwisselend programma helpen we stap voor stap verder, om vanuit zelfkennis doelgericht je zelfregie te vergroten.

Jongerenreis

Deze jongerenreis is bedoelt voor zowel jongvolwassenen die net aan hun loopbaan beginnen als studenten die bezig zijn met hun HBO opleiding en graag willen deelnemen aan het programma ter invulling van hun minor.

Vitaal met pensioen

Met pensioen gaan brengt veel veranderingen met zich mee, dit heeft grote impact op je dagelijks leven. Er breekt een nieuwe tijd aan, het is een kans voor een nieuw begin!

vitaliteitsreizen

Mijn vitaliteitsblog

Lees meer over de thematiek rondom vitaliteit, zelfregie en onze reizen

Over Andries

Vitaliteitscoach

Sinds 1992 ben ik actief op het gebied van opleidingen en trainingen en besloot ik te starten met het aanbieden van vitaliteisreizen. Dit doe ik door mijn trainingsvaardigheden te combineren met reizen. Vanaf het begin zijn al onze opdrachtgevers en deelnemers zeer enthousiast over onze aanpak. Ons motto is: “Leren door te Doen“.

Tijdens de trainingen ligt, naast korte theoretische impulsen, de nadruk op het oefenen van praktijksituaties, vaak zijn dit zaken welke de deelnemers uit de eigen praktijk inbrengen. Op deze wijze sluit de training goed aan bij de wensen van de deelnemers. Daarmee kunnen ze de opgedane kennis en vaardigheden direct in de praktijk toepassen.

Persoonlijk

Ik kijk altijd samen met jou naar jouw uitdagingen. Op deze manier garandeer ik een positieve verandering voor elke deelnemer.

Nieuwe inzichten

Ik help jou met het opdoen van nieuwe inzichten die je kan meenemen in je dagelijks leven na je deelname aan een vitaliteitsreis.

Zelfregie

Tijdens je deelname krijg je tips om de zelfregie over je eigen leven te pakken. Met deze tips kan je ook na je deelname aan de slag.

Een vitaliteitsreis wat voor jou?

Twijfel je nu nog of een vitaliteitsreis wat voor jou is? Of het ook bij jouw uitdagingen uitkomst kan bieden? Laten we dan een vrijblijvend adviesgesprek inplannen! 

Hierin vertel ik je graag meer over onze dienstverlening en hoor ik graag waar je tegen aan loopt. 

Aftermovie spanje reis

=

Zelfregiereis naar Spanje

Onze reizen zijn zowel te volgen in Nederland als in Spanje. Hieronder zie je een aftermovie van een reis die wij hebben gemaakt naar Spanje. Hier krijg je een goed beeld van hoe de reis er aan toe gaat. 

Meer informatie?

Liever eerst nog wat meer informatie voor je je aanmeld voor onze reizen? Stuur ons gerust je vraag.