Over ons

VITAAL EN GEZOND WERKEN

Welkom bij Vitaliteitsreizen, een inspirerend initiatief dat voortkomt uit de passie en ervaringen van Andries Scherpenzeel, de bezielende kracht achter dit initiatief. Met een rijke geschiedenis als coach en eigenaar van InCompany Ede, deel ik sinds 1992 mijn expertise door het verzorgen van opleidingen en trainingen voor diverse opdrachtgevers.

Bij InCompany geloven we in de kracht van ervaringsgericht leren met het motto: “Leren door Doen”. Onze aanpak heeft sinds het begin enthousiaste reacties van opdrachtgevers ontvangen, waardoor we al meer dan drie decennia actief zijn in het domein van opleiding en training.

Uit deze jarenlange betrokkenheid ontstond een unieke visie op het belang van zelfregie in het leven. Het besef groeide dat velen de behoefte voelen om de regie over hun eigen leven te herwinnen, maar dat dit vaak een uitdagende opgave kan zijn. Het was deze constatering die leidde tot de oprichting van Vitaliteitsreizen.

Een unieke duurzame ervaring

Bij Vitaliteitsreizen bieden we een duurzame ervaring aan. Met de inzichten verkregen bij InCompany zag ik een kans om mensen te helpen bij het bepalen van wat écht belangrijk is in hun leven. Het nemen van een moment van bezinning en het zetten van een stip aan de horizon kan een bevrijdende stap zijn, maar het definiëren van deze koers kan een uitdaging op zich zijn.

Onze reizen in Nederland en in buitenland zijn ontworpen om je de ruimte te geven even helemaal los te komen van de dagelijkse hectiek. Het succes van talloze reizen en de positieve feedback van deelnemers bevestigen dat Vitaliteitsreizen werkelijk verder helpt. Door jezelf de tijd te gunnen om na te denken over wat voor jou écht belangrijk is, kun je de zelfregie over je eigen leven terugpakken.

Ontdek de kracht van een reis met Vitaliteitsreizen en laat het een keerpunt zijn op jouw weg naar persoonlijke groei en welzijn.

De coaches van vitaliteitsreizen:

Andries Scherpenzeel

Andries Scherpenzeel

Coach & eigenaar

Andries Scherpenzeel – Coach & Eigenaar

Maak kennis met de drijvende kracht achter Vitaliteitsreizen, Andries Scherpenzeel, een gepassioneerde coach en ervaren ondernemer. Sinds 1992 heeft Andries zich toegewijd aan het vak van opleidingen en trainingen.

Andries’ unieke benadering combineert zijn uitgebreide trainingsvaardigheden met de transformerende kracht van reizen. Het resultaat is een innovatief concept dat deelnemers de kans biedt om te leren en te groeien door middel van ervaring en zelfontdekking. In de ervaringsgerichte trainingsreizen wordt veel aandacht besteed aan het oefenen van situaties en allerlei opdrachten om zo tot zelfinzicht en verdieping te komen.

Andries Scherpenzeel is niet alleen een ervaren coach; hij is de visionair die jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn begeleidt. Ontdek de unieke combinatie van training en reizen onder zijn inspirerende leiding en zet de eerste stap naar een leven met meer vitaliteit en zelfregie.

Albert Hoevelaken

Albert Hoevelaken

Coach

Albert vervult vanaf 2015 de rol van personal coach en loopbaancoach hij geeft (Wandel)coaching  in Nederland en Spanje met de groepen en individuen om hen te leren om vanuit de persoonlijke kernwaarden aan hun missie te werken.

Andries stelt zich voor:

Sinds 1992 ben ik actief op het gebied van opleidingen en trainingen en besloot ik te starten met het aanbieden van vitaliteisreizen. Dit doe ik door mijn trainingsvaardigheden te combineren met reizen. Vanaf het begin zijn al onze opdrachtgevers en deelnemers zeer enthousiast over onze aanpak. Ons motto is: “Leren door te Doen“.

Tijdens de trainingen ligt, naast korte theoretische impulsen, de nadruk op het oefenen van praktijksituaties, vaak zijn dit zaken welke de deelnemers uit de eigen praktijk inbrengen. Op deze wijze sluit de training goed aan bij de wensen van de deelnemers. Daarmee kunnen ze de opgedane kennis en vaardigheden direct in de praktijk toepassen.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je al onze veelgestelde vragen op een rijtje.

Waar gaan de reizen naar toe?

Vanuit vitaliteitsreizen plannen wij reizennaar Nederland en Spanje. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Hoe lang bestaat vitaliteitsreizen al?

Al meer dan 30 jaar bied ik trainingen aan. Waarna ik besloot te starten met het aanbieden van vitaliteisreizen. Dit doe ik door mijn trainingsvaardigheden te combineren met reizen. Vanaf het begin zijn al onze opdrachtgevers en deelnemers zeer enthousiast over onze aanpak. Ons motto is: “Leren door te Doen“. Wil je meer over ons te weten komen? Klik dan hier.

Wie is de eigenaar van vitaliteitsreizen?

Mijn naam is Andries Scherpenzeel en ik ben de eigenaar van Vitaliteits Reizen. Meer info lees je hier

Ik twijfel nog of het wat voor mij is

Wij begrijpen dat het een grote stap kan zijn. Benieuwd naar onze mening en ervaring? Neem contact met ons op. Benieuwd naar de reizen die wij aanbieden? Klik dan hier.

Staat het antwoord van uw vraag er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Op vitaliteitsreis als minor voor je HBO

Het is mogelijk om deel te nemen aan onze jongerenreis als minor voor je HBO opleiding. Neem contact op voor de mogelijkheden.