Over ons

VITAAL EN GEZOND WERKEN

Vitaliteitsreizen is een initiatief van Andries Scherpenzeel. Het bedrijf is ontstaan vanuit mijn ervaringen opgedaan als coach & eigenaar van het bedrijf InCompany Ede. Andries is sinds 1992 actief als coach en verzorgd opleidingen en trainingen voor opdrachtgevers.

Wie zijn wij
Sinds 1992 is InCompany actief op het gebied van opleiding en training. Vanaf het begin zijn onze opdrachtgevers enthousiast over onze aanpak. Ons motto is: Leren door Doen

Vanuit de ervaringen opgedaan bij mijn bedrijf InCompany zag ik een kans. Er was en is nogsteeds veel behoefte aan het verkrijgen van zelfregie. Om voor jezelf te bepalen wat ECHT belangrijk is en een stip aan de horizon te bepalen kan enorm bevrijdend zijn. Bepalen wat dit nou is kan alleen nog een hele opgave zijn… Om deze reden ben ik des tijds Vitaliteitsreizen begonnen.

En met succes, nu vele reizen en deelnemers verder kunnen we met recht zeggen dat een reis met vitaliteitsreizen je echt verder helpt! Door er even helemaal tussenuit te zijn heb je echt even de tijd om na te denken wat voor jou echt belangrijk is en de zelfregie over je eigen leven terug te pakken.

De coaches van vitaliteitsreizen:

Andries Scherpenzeel

Andries Scherpenzeel

Coach & eigenaar

Sinds 1992 ben ik actief op het gebied van opleidingen en trainingen en besloot ik te starten met het aanbieden van vitaliteisreizen. Dit doe ik door mijn trainingsvaardigheden te combineren met reizen. Vanaf het begin zijn al onze opdrachtgevers en deelnemers zeer enthousiast over onze aanpak. Ons motto is: “Leren door te Doen“.

Tijdens de trainingen ligt, naast korte theoretische impulsen, de nadruk op het oefenen van praktijksituaties, vaak zijn dit zaken welke de deelnemers uit de eigen praktijk inbrengen. Op deze wijze sluit de training goed aan bij de wensen van de deelnemers. Daarmee kunnen ze de opgedane kennis en vaardigheden direct in de praktijk toepassen.

Albert Hoevelaken

Albert Hoevelaken

Coach

Albert vervult vanaf 2015 de rol van personal coach en loopbaancoach hij geeft (Wandel)coaching  in Nederland en Spanje met de groepen en individuen om hen te leren om vanuit de persoonlijke kernwaarden aan hun missie te werken.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je al onze veelgestelde vragen op een rijtje.

Waar gaan de reizen naar toe?

Vanuit vitaliteitsreizen plannen wij reizennaar Nederland en Spanje. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Hoe lang bestaat vitaliteitsreizen al?

Al meer dan 30 jaar bied ik trainingen aan. Waarna ik besloot te starten met het aanbieden van vitaliteisreizen. Dit doe ik door mijn trainingsvaardigheden te combineren met reizen. Vanaf het begin zijn al onze opdrachtgevers en deelnemers zeer enthousiast over onze aanpak. Ons motto is: “Leren door te Doen“. Wil je meer over ons te weten komen? Klik dan hier.

Wie is de eigenaar van vitaliteitsreizen?

Mijn naam is Andries Scherpenzeel en ik ben de eigenaar van Vitaliteits Reizen. Meer info lees je hier

Ik twijfel nog of het wat voor mij is

Wij begrijpen dat het een grote stap kan zijn. Benieuwd naar onze mening en ervaring? Neem contact met ons op. Benieuwd naar de reizen die wij aanbieden? Klik dan hier.

Staat het antwoord van uw vraag er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Op vitaliteitsreis als minor voor je HBO

Het is mogelijk om deel te nemen aan onze jongerenreis als minor voor je HBO opleiding. Neem contact op voor de mogelijkheden.