Home > Reizen > Op vitaliteitsreis met het STAP budget

Kosteloos mee op vitaliteitsreis.

Het is sinds 2022 mogelijk om mee te gaan met vitaliteitsreis van vitaliteitsreizen.nl door gebruik te maken van het STAP budget. Een deelname aan onze reis kost namelijk normaal gesproken 995,-. Deze is dus volledig gedekt door de 1000,- STAP subsidie.

 

Op vitaliteitsreis met het STAP budget

Het is mogelijk om deel te nemen aan een reis uit ons aanbod van vitaliteitsreizen door gebruik te maken van het STAP budget wat vanuit de overheid beschikbaar wordt gesteld.

 

Personen van 18 jaar of ouder kunnen in aanmerking komen voor het STAP budget. Een voorwaarde is dan wel dat de persoon nog geen AOW ontvangt. Ook moet de training waar u het STAP budget voor in wilt zetten  het STAP-scholingsregister staan en nog niet zijn gestart op het moment dat het STAP-budget wordt aangevraagd.
vitaliteitsreizen

De eerstvolgende reis mogelijk met het STAP budget: 

 

Zelregie reis van 3 t/m 7 oktober in Spanje!

De type reizen die wij aanbieden

Zelfregie

Het programma ‘Vergroot je Zelfregie’ wordt georganiseerd op een unieke locatie in Nederland of Spanje. Een heerlijke omgeving om even afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Een plek waar je vanuit rust gaat bezinnen op wat nu echt belangrijk voor je is. Om individueel en in groepsverband bijzondere momenten te mogen ervaren.

Vitaal met pensioen

Het programma ‘Vitaal met Pensioen’ wordt georganiseerd op een unieke locatie in Nederland of Spanje op een plek waar je vanuit rust gaat bezinnen op je plannen voor jouw toekomst. Een heerlijke omgeving om even afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Om individueel en in groepsverband bijzondere momenten te mogen ervaren.

Jongerenreis

Het programma van Vergroot je Zelfregie op een unieke locatie in Nederland of Spanje waar je vanuit rust gaat bezinnen op je plannen voor jouw toekomst. Een heerlijke omgeving om even afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Om individueel en in groepsverband bijzondere momenten te mogen ervaren.

De ervaringen van deelnemers:

 

 • Ik heb echt genoten van deze reis. Heel veel geleerd van anderen en over mezelf. Bedankt voor deze prachtige ervaring! Het zal me altijd bijblijven:)

  thumb Nienke de Deugd
  23 juni 2022

  Een hele mooie en bijzondere reis waar ik ontzettend veel van heb geleerd. Dat ik in drie/vier dagen tijd zoveel van mijzelf achter ben gekomen had ik nooit verwacht. Het programma geeft veel ruimte en vrijheid maar aan de andere kant is er een duidelijk programma die je volgt. Een echte aanrader voor iedereen!

  thumb Jehanne van de Stolpe
  1 januari 1970
vitaliteitsreizen

Hoe kan je gebruikmaken van het STAP budget?

Stap 1: Meld je bij ons aan en maak hierbij kenbaar dat je wilt deelnemen op basis van het STAP budget.

Stap 2: je ontvangt van ons een aanmeldbewijs

Stap 3: Vraag uw STAP subsiside hier aan: https://www.stapuwv.nl/p/bijdehand

Stap 4: Log op bovenstaande pagina in met jouw persoonlijke DigiD en upload het aanmeldbewijs wat je in stap 2 hebt ontvangen.

Ga jij kosteloos mee op reis?

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je al onze veelgestelde vragen op een rijtje.

Kan ik gebruiken maken van het STAP Budget

Het is mogelijk om gebruik te maken van het STAP Budget vanuit de overheid om deel te nemen aan een reis van vitaliteitsreizen. Hierdoor is ons programma geheel kosteloos te volgen.

Meer informatie? Klik hier. 

Waar gaan de reizen naar toe?

Vanuit vitaliteitsreizen plannen wij reizennaar Nederland en Spanje. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Hoe lang bestaat vitaliteitsreizen al?

Al meer dan 30 jaar bied ik trainingen aan. Waarna ik besloot te starten met het aanbieden van vitaliteisreizen. Dit doe ik door mijn trainingsvaardigheden te combineren met reizen. Vanaf het begin zijn al onze opdrachtgevers en deelnemers zeer enthousiast over onze aanpak. Ons motto is: “Leren door te Doen“. Wil je meer over ons te weten komen? Klik dan hier.

Ik twijfel nog of het wat voor mij is

Wij begrijpen dat het een grote stap kan zijn. Benieuwd naar onze mening en ervaring? Neem contact met ons op. Benieuwd naar de reizen die wij aanbieden? Klik dan hier.

Staat het antwoord van uw vraag er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Op vitaliteitsreis als minor voor je HBO

Het is mogelijk om deel te nemen aan onze jongerenreis als minor voor je HBO opleiding. Neem contact op voor de mogelijkheden.