Hoe deelnemers het hebben ervaren:

UITSTEKEND
8 recensies op
Dianne V
Dianne V
2023-10-07
Hele inspirerende en mooie reis! Veel inzichten opgedaan waar ik iets mee kan!
Emalise Joosse
Emalise Joosse
2023-10-03
Ontzettend krachtige training om je doelen voor de toekomst helder te krijgen en te ontdekken welke stappen je moet zetten om te komen waar je wilt. Een aanrader voor iedereen om de focus weer te krijgen op wat voor jou belangrijk is!
maarten scherpenzeel
maarten scherpenzeel
2023-03-29
Ik ben mee geweest op de eerste reis naar Spanje, was een geweldige ervaring en heb er veel geleerd over mijzelf, ik kon hierdoor een bewust plan voor mijn toekomst maken. Echt een aanrader!
Geert Kemink
Geert Kemink
2022-10-19
In de week van 3 tot en met 10 oktober 2022 samen met 5 deelnemers het programma vitaliteit in Spanje gevolgd. Een aanrader voor als je eens in een mooie omgeving (met uitzicht op zee) en locatie met zwembad, dagelijks een wisselend programma wilt volgen. Gericht op jouw vitaliteit en ontwikkeling van je persoonlijke kracht om stappen te kunnen zetten in een mooier leven. Er is voldoende afwisseling in programma en vertier. Dagelijks wordt er afgesloten met heerlijk (lokale) gerechten met verse groenten en fruit.
Mathijs van Essen
Mathijs van Essen
2022-10-17
Waardevolle training! De reizen zijn georganiseerd vanuit passie en gedrevenheid, en dit is echt te merken door de begeleiding heen! Aanrader!
Carin
Carin
2022-10-17
Een paar dagen onder de Spaanse zon in oktober alleen al is een cadeautje. De inhoud van het programma is duidelijk en laat je goed nadenken over jezelf, je kwaliteiten, drijfveren etc. Hoewel ik dit vaker heb gedaan, leverde het optrekken met een groep totaal verschillende persoonlijkheden, de bergen in, de motivatie en betrokkenheid van de trainers Andries en Albert mij weer nieuwe waardevolle inzichten op. Zeer aan te bevelen voor iedereen die even stil wil staan op zijn of haar levenspad.
Jehanne van de Stolpe
Jehanne van de Stolpe
2022-06-23
Een hele mooie en bijzondere reis waar ik ontzettend veel van heb geleerd. Dat ik in drie/vier dagen tijd zoveel van mijzelf achter ben gekomen had ik nooit verwacht. Het programma geeft veel ruimte en vrijheid maar aan de andere kant is er een duidelijk programma die je volgt. Een echte aanrader voor iedereen!

Laat andere weten hoe jouw ervaring was: