Hoe deelnemers het hebben ervaren:

 • In de week van 3 tot en met 10 oktober 2022 samen met 5 deelnemers het programma vitaliteit in Spanje gevolgd. Een aanrader voor als je eens in een mooie omgeving (met uitzicht op zee) en locatie met zwembad, dagelijks een wisselend programma wilt volgen. Gericht op jouw vitaliteit en ontwikkeling van je persoonlijke kracht om stappen te kunnen zetten in een mooier leven. Er is voldoende afwisseling in programma en vertier. Dagelijks wordt er afgesloten met heerlijk (lokale) gerechten met verse groenten en fruit.

  thumb Geert Kemink
  19 oktober 2022

  Waardevolle training! De reizen zijn georganiseerd vanuit passie en gedrevenheid, en dit is echt te merken door de begeleiding heen! Aanrader!

  thumb Mathijs van Essen
  18 oktober 2022

  Een paar dagen onder de Spaanse zon in oktober alleen al is een cadeautje. De inhoud van het programma is duidelijk en laat je goed nadenken over jezelf, je kwaliteiten, drijfveren etc. Hoewel ik dit vaker heb gedaan, leverde het optrekken met een groep totaal verschillende persoonlijkheden, de bergen in, de motivatie en betrokkenheid van de trainers Andries en Albert mij weer nieuwe waardevolle inzichten op. Zeer aan te bevelen voor iedereen die even stil wil staan op zijn of haar levenspad.

  thumb Carin
  17 oktober 2022
 • Ik heb echt genoten van deze reis. Heel veel geleerd van anderen en over mezelf. Bedankt voor deze prachtige ervaring! Het zal me altijd bijblijven:)

  thumb Nienke de Deugd
  23 juni 2022

  Een hele mooie en bijzondere reis waar ik ontzettend veel van heb geleerd. Dat ik in drie/vier dagen tijd zoveel van mijzelf achter ben gekomen had ik nooit verwacht. Het programma geeft veel ruimte en vrijheid maar aan de andere kant is er een duidelijk programma die je volgt. Een echte aanrader voor iedereen!

  thumb Jehanne van de Stolpe
  1 januari 1970

Laat andere weten hoe jouw ervaring was: