Regiespel

Het Regie Spel is ontworpen om je te helpen bewuster te reageren vanuit je eigen regie. Het helpt je om te ontdekken wat echt belangrijk voor je is, welke waarden je leiden, en hoe je deze kunt toepassen in het maken van keuzes. Door het spel te spelen, krijg je meer inzicht in jezelf en begrijp je anderen beter.

 21,00

Extra informatie

Type

Fysiek kaartspel

Genre

Persoonlijke ontwikkeling

Aantal deelnemers

Individueel, in tweetallen, teams, groepen, leidinggevenden, of tijdens coaching

Verzendkosten

€ 4,25

Betaaldmethodes

iDeal, Apple Pay, Google Pay, Creditcard

Doel van het spel:

Het Regie Spel is ontworpen om je te helpen bewuster te reageren vanuit je eigen regie. Het helpt je om te ontdekken wat echt belangrijk voor je is, welke waarden je leiden, en hoe je deze kunt toepassen in het maken van keuzes. Door het spel te spelen, krijg je meer inzicht in jezelf en begrijp je anderen beter.

Aantal deelnemers: individueel, in tweetallen, teams, groepen, leidinggevenden, of tijdens coaching

Spelverloop:

Kies de setting waarin je het Regie Spel wilt spelen. Dit kan thuis zijn, in tweetallen, in teams, als groep, of in een zakelijke omgeving zoals tijdens coaching of leiderschapstraining.

Trek een kaart:

Neem een kaart van het Regie Spel dek. De kaarten bevatten diverse vragen gericht op zelfinzicht, waarden, persoonlijke missie, en het bewust inzetten van kwaliteiten.

Beantwoord de vraag:

Neem de tijd om de vraag op de kaart te overdenken. Schrijf indien gewenst je gedachten op papier. Denk na over hoe deze vraag verband houdt met je eigen leven en keuzes.

Deel met anderen:

Als je in een groep speelt, deel dan je antwoorden met anderen. Luister ook naar de antwoorden van medespelers. Dit bevordert begrip en verbinding.

Reflecteer:

Herhaal het proces door meer kaarten te trekken en nieuwe vragen te beantwoorden. Dit kan op individuele basis of in groepsverband.

Tips:

Speel het Regie Spel op een ontspannen en open manier. Er zijn geen strikte regels, het draait om zelfontdekking en dialoog.

Moedig deelnemers aan om eerlijk en open te zijn in hun antwoorden.

Gebruik het spel als een kans om je eigen regie in de praktijk te brengen en bewust te handelen vanuit je waarden en missie.

Het Regie Spel is een flexibel hulpmiddel dat aangepast kan worden aan verschillende situaties en doelgroepen. Het doel is altijd het versterken van zelfinzicht, bewuste keuzes en begrip voor anderen. Voor extra inspiratie en informatie, bezoek vitaliteitsreizen.nl. Veel plezier met het Regiespel!

Mogelijke betaalmethodes:

Reviews:

“Als coach heb ik het Regie Spel gebruikt in mijn sessies met cliënten en de resultaten zijn verbluffend.

De vragen stimuleren diepgaande gesprekken en helpen mensen om hun persoonlijke missie te verhelderen. Het spel biedt een effectieve structuur voor zelfontdekking en bewustwording.”

“Het Regie Spel is een waardevol instrument voor iedereen die streeft naar persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn.

De vragen dagen uit tot diepgaande zelfreflectie en helpen om helderheid te krijgen over je eigen richting in het leven. Een spel dat je keer op keer nieuwe inzichten biedt.”

“Het Regie Spel heeft me geholpen om mijn eigen krachten en zwaktes beter te begrijpen. Door de vragen te beantwoorden, kon ik mijn kwaliteiten identificeren en ben ik me bewuster geworden van waar ik nog aan wil werken.

Een uitstekend hulpmiddel voor persoonlijke groei.”

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen het Regie Spel en andere kaartspellen of zelfhulpmethoden?
Het Regie Spel richt zich specifiek op het vergroten van zelfinzicht, het identificeren van persoonlijke waarden en missie, en het bewust maken van keuzes vanuit die basis. Terwijl sommige kaartspellen zich richten op vermaak, is het Regie Spel gericht op diepgaande zelfontdekking en dialoog.
Kan ik het Regie Spel ook alleen spelen, of werkt het alleen in groepsverband?
Het Regie Spel kan zowel individueel als in groepsverband worden gespeeld. In een groepssessie kunnen deelnemers hun antwoorden delen en van elkaar leren, maar ook individueel kan het spel worden gespeeld voor persoonlijke reflectie en groei.
Hoe lang duurt een typische sessie van het Regie Spel?
De duur van een sessie kan variëren afhankelijk van de setting en de voorkeur van de deelnemers. Sommige sessies kunnen kort zijn, bijvoorbeeld als onderdeel van een teamvergadering, terwijl andere meer uitgebreide sessies kunnen plaatsvinden tijdens coaching of leiderschapstrainingen.
Is het Regie Spel geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met zelfontwikkeling of persoonlijke groei?
Ja, het Regie Spel is ontworpen om toegankelijk te zijn voor mensen van alle niveaus van ervaring. De kaarten bevatten diverse vragen die kunnen helpen bij het starten van zelfreflectie en bewustwording, ongeacht iemands achtergrond of ervaring.
Zijn er specifieke situaties of doelgroepen waarvoor het Regie Spel bijzonder geschikt is?
Het Regie Spel kan worden aangepast aan verschillende situaties en doelgroepen, zoals individuen die persoonlijke groei nastreven, teams die samenwerking willen verbeteren, leidinggevenden die hun leiderschapsvaardigheden willen ontwikkelen, en zelfs voor coachingssessies waarin professionele groei centraal staat. Het is flexibel en kan worden aangepast aan de behoeften van verschillende groepen en contexten.

Het Regiespel direct online kopen:

Mogelijke betaalmethodes: