Werkplanboek – Vitaal richting pensioen

Productbeschrijving: Werkplanboek – Vitaal richting pensioen

Het “Werkplanboek – Vitaal richting pensioen” van Andries Scherpenzeel, in de vierde druk van 2024, is een onmisbare gids voor iedereen die aan de vooravond staat van hun pensioen. Dit werkplanboek is zorgvuldig samengesteld en geredigeerd door Andries Scherpenzeel en Karin van de Poll, en biedt praktische tools en handvaten om vitaal en goed voorbereid met pensioen te gaan. Het werkplanboek hoort bij de vitaal richting pensioendagen.

Dit boek dient als een praktische handleiding voor zelfontwikkeling en zelfregie, met een focus op een vitaal pensioen. Het introduceert lezers in het zelfregiemodel, waarmee stapsgewijs wordt gekeken naar persoonlijke visie, missie, kwaliteiten en motivaties. Elk hoofdstuk biedt diepgaande inzichten en oefeningen om je voor te bereiden op deze belangrijke levensfase, van het plannen van je financiële toekomst tot het opnieuw uitvinden van je dagelijkse routine en het onderhouden van sociale netwerken.

 22,00

Extra informatie

Genre

Zelfontwikkeling

Betaaldmethodes

iDeal, Apple Pay, Google Pay, Creditcard

Handleiding voor zelfontwikkeling en zelfregie

Helpt bij het uitvinden van je dagelijkse routine

Plannen van je financiële toekomst

Tips voor het onderhouden van je sociale netwerken

Voor wie is dit boek?

Dit boek is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een gestructureerde aanpak om een nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen met hernieuwde energie en zelfbewustzijn. Met inbegrip van persoonlijke anekdotes en adviezen van experts, maakt dit werkplanboek de overgang naar het pensioen niet alleen soepeler maar ook zinvoller.

Mogelijke betaalmethodes:

Reviews:

“Als HR-manager heb ik dit werkplanboek aanbevolen aan onze medewerkers die zich voorbereiden op hun pensioen.

De feedback is overweldigend positief. Men waardeert vooral de praktische oefeningen en de heldere uiteenzetting van het zelfregiemodel. Dit boek helpt echt om een nieuwe levensfase bewust en positief in te gaan!”

“Dit boek was een eye-opener voor mij. Het hoofdstuk over ‘Vitaal met pensioen’ heeft mij geïnspireerd om actief aan mijn gezondheid te werken en mijn pensioenjaren echt te zien als een nieuwe start. De persoonlijke missie en visie oefeningen hebben me geholpen mijn toekomst na het werk concreet vorm te geven. Een echte aanrader voor iedereen die met pensioen gaat!”

“Na mijn pensionering voelde ik me enigszins verloren, maar dit werkplanboek heeft me geholpen mijn dagen opnieuw vorm te geven en mijn passies te herontdekken. Vooral het deel over het sociaal netwerk en het blijven inzetten van mijn kwaliteiten was verhelderend. Ik voel me nu veel zelfverzekerder over mijn bijdrage aan de gemeenschap en mijn persoonlijke projecten.”

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit werkplan boek bedoeld?

Dit boek is speciaal ontworpen voor iedereen die zich voorbereidt op het pensioen. Het is bijzonder nuttig voor mensen die op zoek zijn naar een gestructureerde manier om deze nieuwe levensfase bewust en vitaal in te gaan.

Wat kan ik verwachten te leren van dit boek?

Het boek biedt praktische hulpmiddelen en oefeningen om vitaal met pensioen te gaan. Je leert over zelfregie, persoonlijke visie en missie ontwikkeling, het belang van een sociaal netwerk, en het plannen van je financiële toekomst.

Hoe kan dit boek helpen bij mijn overgang naar het pensioen?

Het boek helpt je door middel van het zelfregiemodel om te reflecteren op wat echt belangrijk voor je is. Het biedt tools om je eigen kwaliteiten en drijfveren te identificeren en hoe je deze kunt inzetten tijdens je pensioen. Dit alles helpt je om een doelgerichte en bevredigende pensioenperiode te plannen.

Kan dit boek ook nuttig zijn voor iemand die al met pensioen is?

Absoluut, dit boek is ook zeer waardevol voor mensen die al met pensioen zijn. Het biedt nuttige inzichten en activiteiten om vitaal te blijven, een zinvolle dagindeling te creëren, en te blijven groeien op persoonlijk en sociaal vlak, zelfs na de pensionering.

Het Werkplanboek – Vitaal richting pensioen direct online kopen:

Mogelijke betaalmethodes: